Zeelandia Nederland
  • 4/9

Kerst 2023

Do It Yourself!

Je komt het overal tegen; Do It Yourself. Consumenten doen het vaak uit kostenbesparing. Maar ook om uniek te kunnen zijn en je eigen draai mee te kunnen geven. Ook voor ondernemers biedt het kansen. Daarom hebben we op een andere manier gekeken naar producten. Met relatief weinig energie maak je deze producten, die voor extra verkoop kunnen zorgen. Het is misschien even wennen, maar Do It (Yourself).

Doelgroep.

Eetmoment.

Bakery Spread.

Ken je dat? De spijs uit je kerstbrood peuteren en er overheen smeren. Maar er is niet genoeg spijs voor de hele snee! Met deze smeerspijs in een potje is dat probleem voor altijd opgelost. Je smeert zoveel je wilt. Op je stol, je tulband, je boterham … op alles!

Smaken.

Texturen.

Christmas Bakery Fruitspread.

Als bakker heb je alles voor deze fruitspread al in huis. Mengen, koken, in potjes schenken en af laten koelen. Geschikt voor kerstpakketten, maar ook een goede aanvulling in de winkel. Door te variëren is er voor elk seizoen een geschikte fruitspread te bedenken.

Smaken.

Texturen.

DIY Dessertbox.

Inspiratie, inspiratie en nog meer inspiratie. De kerstbladen staan er vol mee. Vaak wil de consument wel iets moois op tafel zetten, maar ontbreekt het aan tijd of kunde. Met deze DIY-box kan iedereen een prachtig dessert op tafel zetten.

Smaken.

Texturen.